Bitwarden

Een uitstekende wachtwoordmanager beschikbaar voor alle platformen. Geschikt voor particulieren, gezinnen en organisaties.

Bitwarden

Een app voor veilige opslag van wachtwoorden en andere vertrouwelijke informatie. Met Bitwarden heb je een veilige manier om uw wachtwoorden en andere vertrouwelijke informatie op te slaan, terug te vinden en in te vullen in inlogformulieren.

Voor optimale online veiligheid is het advies om per account bij een online service, gebruik te maken van een uniek e-mailadres dan wel gebruikersnaamvan vergezeld van een sterk uniek wachtwoord en tweestapsverificatie (2FA).
Bitwarden heeft een extensie voor elke populaire browser

Makkelijk in de browser

Groot gebruiksgemak bieden de browser-extensies van Bitwarden bij het aanmaken van accounts voor en inloggen op websites. Bij het aanmaken van account maakt Bitwarden met een paar klikken een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens worden gekoppeld aan de website en kunnen vervolgens automatisch worden ingevuld om in te loggen.

Tweestapsverificatie zonder gedoe

Bij tweestapsverificatie vult Bitwarden niet alleen automatisch de inlognaam en het wachtwoord in, het zet tegelijkertijd ook de unieke tijdelijke 2FA-code klaar op het klembord, zodat deze direct geplakt kan worden in de tweede stap van de tweeledige authenticatie. De extra stappen nodig voor het kopiëren van een code uit een aparte app op mogelijk een ander device zijn zo overbodig.

Bitwarden op de smartphone

Bitwarden is beschikbaar voor alle moderne veelgebruikte platformen: smartphone, desktop, laptop en tablet. Zo heeft u altijd en overal veilig toegang tot uw vertrouwelijke informatie.

The password manager trusted by millions | Bitwarden
Bitwarden makes it easy for businesses and individuals to securely generate, store, and share passwords from any location, browser, or device. Create your free Bitwarden account today.